Флойд Мейуедър профукал 50 милиона за хазарт през миналата година

Вече разбираме защо Флойд Мейуедър се гласи за втори двубой с Мани Пакиао.

Преди няколко дни научихме, че най-вероятно Флойд Мейуедър-младши и Мани Пакиао ще се изправят отново един срещу друг, въпреки че първият им двубой разочарова повечето фенове на бокса.

В момента Флойд има актив от 50 победи от 50 изиграни мача, като той официално се води отказал се от спорта. Намеренията му обаче са да се върне още един път на ринга, прибирайки нова масивна сума от евентуална втора среща с Пакиао.

Според някои слухове, за това решение на Мейуедър има съвсем основателна причина. Съобщава се, че само за 2017 година, американският боксьор е профукал около 50 милиона долара за хазарт.

Самият Мейуедър засили слуховете за втори мач с Pacman, пускайки видео от лична среща с филипинската боксова легенда.

 

View this post on Instagram

 

I’m coming back to fight Manny Pacquiao this year. Another 9 figure pay day on the way @mayweatherpromotions

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

„Връщам се, за да се бия с Мани Пакиао през тази година. Нова 9-цифрена сума се задава“, написа Флойд в Instagram.

Но защо 41-годишният Мейуедър би се отказал от почивката си и луксозния си лайфстайл, за да се завърне на ринга в реванш, който абсолютно никой няма желание да гледа?

Източници от Лас Вегас довериха пред изданието IB Fantasy Sports, че от 2017 година насам, Мейуедър е назад с около 50 милиона долара заради навика си да залага огромни суми на хазарт. Няма как да знаем, дали това наистина е така, но е факт, че самият американец иска да се върне за втори път на ринга след отказването си. Първият път бе срещу звездата от UFC Конър МакГрегър, което също му донесе солидна сума.

Скоро след срещата си с МакГрегър, Флойд си купи ново голямо имение на стойност 25 милиона долара, а 18 милиона долара даде за уникален модел часовник със скъпоценни камъни.

Екип iSports.bg

Екип iSports.bg

Спортът е здраве, страст и начин на живот. Спортът е това, което ни мотивира да бъдем по-добри, да гоним успехи и да не се отказваме. Ще ви запознаваме с най-добрите в бранша. И ще взимаме пример от всички тях. Ние сме iSports.

Leave a Response