Конър МакГрегър ще се задържи още дълго в UFC

Конър МакГрегър
Ирландската суперзвезда Конър МакГрегър е подписал нов договор за още 6 мача в UFC.

Голямата звезда на UFC Конър МакГрегър далеч не е приключил със спорта, въпреки че вече е по-богат откогато и да е било.

Както е известно, The Notorious получи над 100 милиона долара за боксовия си мач с Флойд Мейуедър, а също така отскоро пусна и собствена марка уиски, което вероятно ще го остави финансово осигурен доживот. Самият Конър обаче твърди, че заради любовта си към спорта, той ще продължи да се занимава с ММА.

На UFC 229 през октомври ирландецът ще участва в може би най-големия мач на всички времена, изправяйки се срещу гордостта на руския ММА Хабиб Нурмагомедов. Тези дни се състоя официалната пресконференция с участието на двамата, а МакГрегър и Хабиб се заканиха един на друг.

Според американския медиен гигант ESPN, Конър е подписал нов договор за общо 6 мача с UFC. Президентът на компанията Дейна Уайт не издаде детайли около сделката, но заяви: „Не е трудно да се договорим с Конър МакГрегър, защото знаем колко струва той.“

Двубоят на Конър МакГрегър с Хабиб Нурмагомедов е най-големият в неговата ММА кариера до момента.

Боецът от Дагестан е все още непобеден в кариерата си. Хабиб има изиграни 26 двубоя като боец, спечелвайки всичките 26 от тях. В последните си три срещи в UFC той надделя над Майкъл Джонсън, Едсон Барбоса и Ал Якинта.

Конър МакГрегър от своя страна се завръща в Октагона след дълго отсъствие. В последния си двубой той спечели титлата в лека категория на UFC, побеждавайки коравия Еди Алварес.

Екип iSports.bg

Екип iSports.bg

Спортът е здраве, страст и начин на живот. Спортът е това, което ни мотивира да бъдем по-добри, да гоним успехи и да не се отказваме. Ще ви запознаваме с най-добрите в бранша. И ще взимаме пример от всички тях. Ние сме iSports.

Leave a Response