ВИДЕО: Американски боксьор направи нещо невиждано до момента

Американският боксьор Къртис Харпър се превърна в световна сензация с тази си постъпка.

Виждали сме какви ли не неща в бокса, но това определено е нещо ново.

Мачът между боксьорите от тежка категория Къртис Харпър и Ефе Аджагба определено ще се запомни. Най-вече поради това, че мач изобщо нямаше.

Харпър и Аджагба трябваше да премерят сили на ринга в американския щат Минеаполис, като срещата им бе насрочена за шест рунда. Двамата боксьори се поздравиха и изслушаха наставленията на съдията, след което заеха места в своите ъгли, готови за действие. Удари и гонгът, но тогава се случи нещо просто невероятно. Неочаквано за всички, Къртис Харпър просто си излезе от ринга и се прибра в съблекалнята.

Ето въпросната случка:

„Никога не съм виждал нещо подобно през живота си“, сподели един от коментаторите, невярващ на очите си.

В последствие стана ясно, че причината за постъпката на Харпър е недостатъчното заплащане, което той е получил, за да се изправи срещу Аджагба.

По този начин активът на нигерийския талант Ефе Аджагба е вече 6-0, след като той получи победа посредством дисквалификация.

Ефе Аджагба е считан за бъдещ шампион в тежка категория. Нигериецът разполага със страхотна физика и респектиращи умения, като предстои да видим, докъде ще стигне до той при най-тежките. Определено обаче постъпката на Къртис Харпър бе голямото събитие на вечерта.

Екип iSports.bg

Екип iSports.bg

Спортът е здраве, страст и начин на живот. Спортът е това, което ни мотивира да бъдем по-добри, да гоним успехи и да не се отказваме. Ще ви запознаваме с най-добрите в бранша. И ще взимаме пример от всички тях. Ние сме iSports.

Leave a Response