Докато гледа Световното: Дани Алвес пусна регетон парче (ВИДЕО)

Дани Алвес не е на Световното първенство, но това не означава, че той не се забавлява.

Контузията, която Даниел Алвес получи преди Световното първенство в Русия, бе сериозен удар за бразилския национален отбор. Макар и вече на възраст, крайният бранител на ПСЖ остава изключителна класа на десния фланг на защитата. Със сигурност Алвес щеше да бъде титуляр за „Селесао“ на световните финали, но съдбата реши друго.

Бившият футболист на Барселона обаче далеч не скучае, що се отнася до свободното му време. Нещо повече – той дори се изяви в ролята си на музикален изпълнител.

Изненадващо за мнозина, Дани Алвес пусна собствено музикално парче. Песента е в стил регетон и носи името „Suave“. Продукцията е в колаборация с Pinto „Wahin“ и Thiago Matheus.

Както и можеше да се очаква от човек с темперамента на Дани Алвес, парчето е лятно и носи свеж „плажен“ вайб.

Друга любопитна подробност е, че въпросният Pinto „Wahin“ е не кой да е, а бившият вратар на Барселона и съотборник на Алвес на „Камп Ноу“ Хосе Мануел Пинто.

Вижте и въпросното парче:

Е, като не можем да играем футбол, то поне да се повеселим музикално.

Иначе дори на 35-годишна възраст, Дани Алвес остава един от най-добрите десни бекове в света. Той изкара 8 години на „Камп Ноу“, преди да премине в редиците на Ювентус.

За бразилския национален отбор Алвес е изиграл 106 мача и е отбелязал 7 гола.

Екип iSports.bg

Екип iSports.bg

Спортът е здраве, страст и начин на живот. Спортът е това, което ни мотивира да бъдем по-добри, да гоним успехи и да не се отказваме. Ще ви запознаваме с най-добрите в бранша. И ще взимаме пример от всички тях. Ние сме iSports.

Leave a Response