Този хиксър извади огромен късмет, че се размина на косъм (ВИДЕО)

Да караш BMX не е никак безопасно, а този хиксър изкара наистина, наистина колосален късмет.

Триковете с BMX са нещо наистина адски забавно за гледане. Най-добрите хиксъри на света са способни да правят неща, които наистина те оставят без дъх. Пируетите и номерата, които един майстор на BMX-а може да направи, са нещо, заради което си струва да отделиш малко време от деня си и просто да се полюбуваш на този страхотен екстремен спорт.

Антъни Наполитан е популярен хиксър, когото феновете на BMX-а познават повече от добре. Именно той извади колосален късмет при един от триковете си, успявайки да се размине с наистина сериозно нараняване.

По-рано тази седмица Наполитан засне участието си в каскада, която за малко не се превърна в бедствие с много кръв. И в случая ни най-малко не преувеличаваме.

Всичко се случи, докато популярният хиксър снимаше филм за Colony BMX. Наполитан направи фронт клип и се опита да прескочи металната ограда, намираща се точно до рампата. Е, в случая той не успя да го стори. По някаква странна воля на съдбата и с уникален късмет, Антъни Наполитан „кацна“ право между шиповете на оградата, като всеки един от краката му бе перфектно ситуиран между тях.

Ако някога сте се чудили, дали наистина съществува такова нещо като ‘късмет’, по-добре вижте какво се случи с този хиксър:

Уау.

Самият Антъни Наполитан призна, че вероятно е най-големият късметлия на планетата.

„Наистина не зная как да опиша случилото се, освен с факта, че вероятно съм наистина голям късметлия“, цитиран бе Наполитан след удивителната си каскада, която за малко не приключи с неговото осакатяване.

Е, какво можем да добавим – екстремните спортове са точно толкова опасни, колкото и изглеждат.

Екип iSports.bg

Екип iSports.bg

Спортът е здраве, страст и начин на живот. Спортът е това, което ни мотивира да бъдем по-добри, да гоним успехи и да не се отказваме. Ще ви запознаваме с най-добрите в бранша. И ще взимаме пример от всички тях. Ние сме iSports.

Leave a Response