Кристиано Роналдо и синът му позираха за съвместна фотосесия

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо и синът му Кристиано-младши позираха за съвместна деним фотосесия!

Всеизвестен факт е, че освен суперзвезда на световния футбол, нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е и бизнесмен с няколко различни занимания зад гърба си. Едно от тях е собствена линия дреха, носеща неговите инициали и любимия му номер – CR7.

Едно от последните начинания на Кристиано в този аспект е пускането на детска деним линия на неговия бранд, носеща името CR7 JUNIOR. За да представи някои от артикулите, които предстои да бъдат пуснати в продажба, нападателят на Реал Мадрид включи в ролята на модел своя първороден син – Кристиано-младши.

Двамата Кристиановци позираха рамо до рамо, а списание People ни представя ексклузивни изображения от фотосесията. На тях отново виждаме и колко много си приличат двамата баща и син. Малкият Кристиано е одрал кожата на прочутия си татко, като остава да видим, дали е успял да вземе и от неговия безграничен талант на терена.

Кристиано Роналдо вече е татко и на 4-месечните близнаци Матео и Ева Мария, а освен това очаква и още едно бебе от приятелката си Джорджина Родригес.

„За мен CR7 JUNIOR е главно за това да се забавляваш и да бъдеш свободен – да бъдеш креативен и уверен“, споделя Кристиано за новата линия на бранда си, добавяйки: „Денимът, който сме използвали в колекцията си, е изключително удобен, заради техническите елементи в платта. Това позволява на момчетата да тичат наоколо и да бъдат активни. И най-важното – да могат да си играят!“

Кристиано споделя, че неговият син вече е започнал да развива афинитет към хубавите дрехи и към това да изглежда добре. Което надали изненадва някого, имайки предвид, че всички знаем за страстта на баща му към модата и добрия външен вид.

„Кристиано-младши показа истински интерес към бранда CR7. Той вече започва да се радва на дрехите с добро качество. Започва да бъде наясно с модата и с това да изглеждаш добре. Той наистина харесва тази колекция и я носи през цялото време.“

От Роналдо разбираме, че неговото момче се е чувствало отлично по време на снимките за фотосесията.

„Той бе много развълнуван да вземе участие и да бъде въвлечен в процеса. Той е изцяло естествен и се радваше на всяка минута пред камерите. Определено успя да спечели сърцата на екипа и на всички, които бяха на площадката. Хубаво бе да вземем участие в нещо, в което и двамата вярваме.“

Екип iSports.bg

Екип iSports.bg

Спортът е здраве, страст и начин на живот. Спортът е това, което ни мотивира да бъдем по-добри, да гоним успехи и да не се отказваме. Ще ви запознаваме с най-добрите в бранша. И ще взимаме пример от всички тях. Ние сме iSports.

Leave a Response