Малък фен на Юве получи фланелка на Интер. Реакцията му е безценна (ВИДЕО)

Враждата между Ювентус и Интер в италианския футбол надали ще охладее в близко бъдеще.

Враждата между Ювентус и Интер е най-силната в италианския футбол за настоящия момент. В сегашния си ожесточен вид, това съперничество датира от 2006 година и скандала „Калчополи“, който разтърси Апенините. Тогава Ювентус бе уличен в корупционни практики и бе пратен в Серия Б, а две от титлите на „бианконерите“ бяха отнети. И връчени на Интер.

Както сами разбирате, всичко това разпали огромна вражда между двата клуба и неговите фенове. На Ювентус му трябваха години, за да се възстанови от преживения шок, докато Интер доминира без проблеми италианския футбол в разстояние на няколко поредни години. И макар да са отминали вече 11 години от „Калчополи“, враждата между двата тима остава все така силна.

Феновете на Юве мразят Интер. Дори и най-малките от тях. А това любопитно видео е едно забавно доказателство.

Тук ще видите как малък почитател на „старата госпожа“ получава подарък за рождения ден. Малчуганът отваря с трепет пакета, но за негов ужас, вътре той намира… фланелка на Интер.

А реакцията му си заслужава да се види:

Естествено това бе просто шега от страна на родителите, а малко след това момчето получи и истинския си подарък – екип на любимия Ювентус.

Трябва да признаем, че шегата е добра.

Иначе новият сезон на италианската Серия А стартира повече от интересно. Два тима имат пълен актив от 15 точки след първите пет кръга – Наполи и Ювентус. Интер и Милан обаче допълват Топ 4, имайки актив от съответно 13 и 12 пункта. Кампанията се очертава да бъде интригуваща, най-вече и заради видното подсилване на двата милански гранда. Интер играе добре под ръководството на новия си наставник Лучано Спалети, макар и в последния кръг „нерадзурите“ да загубиха две точки при визитата на Болоня.

Екип iSports.bg

Екип iSports.bg

Спортът е здраве, страст и начин на живот. Спортът е това, което ни мотивира да бъдем по-добри, да гоним успехи и да не се отказваме. Ще ви запознаваме с най-добрите в бранша. И ще взимаме пример от всички тях. Ние сме iSports.

Leave a Response