Кристиана Петличка е най-сексапилната българска волейболистка

Колкото и време да минава, няма да ни омръзне да се любуваме на красотата на Кристиана Петличка!

Ако обичате волейбола, вероятно знаете, че не е никак голяма рядкост да попаднете на изумително красиви състезателки. Макар и често да са над средната височина за една дама, волейболистките могат да бъдат изящни, красиви и с изключителни тела. Или иначе казано – достатъчно в час, за да ни накарат да си глътнем граматиките.

Именно поради това, нямаше как да не обърнем внимание на Кристиана Петличка – бившата волейболистка на ЦСКА, която днес се изявява като модел на известна българска модна агенция.

Вероятно самата тя не е била докрай убедена в решението си, когато стига до извода, че тряба да зареже волейбола за сметка на моделската кариера. Но сега, след като вземем предвид успехите ѝ на модния подиум и нарастващата ѝ популярност, спокойно можем да заявим, че явно решението е било напълно правилно.

Just be happy 😊🙈 #happy #thankful #love #beauty #lovemylife #milan #soonhome #bulgaria #instamood #instapic

A post shared by Kristiana Petlichka (@petlichka) on

Не че нямаме нужда от подобна красота и в спорта – напротив, колкото по-красиви – толкова по-добре, но явно модният бизнес наистина пасва повече на Кристиана. Тя го разбра още в момента, когато бе избрана за Мис Волейбол. И напълно заслужено!

Е, да – вероятно феновете на ЦСКА не биха били съгласни с нас. Те със сигурност биха искали да я гледат по-често в залата, отколкото на подиума. Но пък всеки взима най-доброто решение за себе си, нали така?

Smile ☺️😘 #backstage #DemetriosBride #BBFW17

A post shared by Kristiana Petlichka (@petlichka) on

Пък и трябва да признаем, че Криси определено е адски фотогенична. Е, надали щеше да бъде модел, ако не беше така.

The lure of the spring! Impalpable lightness in a romantic mood from #ErmannoScervino #ss17 #collection

A post shared by Kristiana Petlichka (@petlichka) on

Макар че представяте ли си какъв фурор щяхме да правим с националния си отбор, ако Кристиана бе част от него? Вероятно щяхме да пълним залите само заради нея. И всеки път да печелим конкурсите за най-красива волейболистка на въпросното Европейско или Световно първенство.

Е, ако не друго, поне можем да ѝ се любуваме в мрежата. Кристиана Петличка поддържа редовно своя личен профил в Instagram, който ни позволява да ѝ се наслаждаваме всекидневно.

И сме най-красиви, и сме най-добри. Е, определено се съгласяваме с подобна сентенция, любувайки се на една наистина красива българка.

Екип iSports.bg

Екип iSports.bg

Спортът е здраве, страст и начин на живот. Спортът е това, което ни мотивира да бъдем по-добри, да гоним успехи и да не се отказваме. Ще ви запознаваме с най-добрите в бранша. И ще взимаме пример от всички тях. Ние сме iSports.

Leave a Response