МакГрегър се закани на Мейуедър: Ще спечеля по разрушителен начин

Конър МакГрегър отново хвърли ръкавицата на Флойд Мейуедър преди срещата им на 26 август в Лас Вегас.

Остават две седмици до боксовата среща между Конър МакГрегър и Флойд Мейуедър в Лас Вегас – несъмнено едно от най-очакваните събития в света на бойните спортове за годината.

Макар и Мейуедър да е разбираемо фаворит на повечете анализатори и букмейкъри, ирландският ММА боец не спира да демонстрира увереност и самочувствие преди сблъсъка. Той смята, че американецът е „уплашен“ от срещата им. Суперзвездата на UFC отново се закани да спечели по „разрушителен начин“.

„Знаете ли какво го чух да казва снощи? Нищо. Видях един човек, който е уплашен. Видях човек, който се опитва да се измъкне с думи. Готвя се да спечеля. При това – по един разрушителен начин“, посочи ирландецът.

Самочувствието на Конър МакГрегър е забележително, имайки предвид, че той никога през живота си не е участвал в професионален боксов двубой.

Peekaboo I see you @monsterenergy

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

„Цялата история на срещата ще опира до това, да видим кой ще направи първата крачка назад“, продължи Конър. „Всички знаем, че Флойд е страхотен дефанзивен боксьор. Той няма да настъпва напред, както обещава сега. Ако все пак реши да го стори, това ще бъде бърза вечер за мен.“

„Боксирал съм се през целия си живот. Това не е ново изживяване за мен. Критиците казват, че Флойд има твърде много опит. Това обаче дискредитира моите тренировки, моите умения и моите постижения. Това не е нищо ново за мен. Боксът не е нещо ново за мен. След 26 август, аз ще бъда човекът, който властва над ММА и бокс с железен юмрук“, каза още Конър МакГрегър.

Stomach work.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

За Конър МакГрегър това ще бъде първо завръщане в действие от месец ноември 2016 година. Тогава той спечели титлата в лека категория на UFC, показвайки забележителния си страйкинг и пращайки на пода Еди Алварес.

Колкото до Флойд Мейуедър, той се завръща на ринга за първи път от 2015 година. Тогава той завърши кариерата си с победа над Андре Берто, а преди това спечели и колосалния сблъсък с филипинската звезда Мани Пакиао.

Константин Симидчийски

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

Leave a Response