Still KD: гледайте документалния филм на Nike за Кевин Дюрант (ВИДЕО)

Nike пусна за свободно гледане документалния филм, посветен на една от големите звезди на НБА Кевин Дюрант.

Кевин Дюрант е един от хората с основна заслуга за шампионската титла на Голдън Стейт Уориръс в НБА през миналия сезон. Заедно със Стеф Къри, разбира се. Лекото крило бе привлечено от „воините“ преди началото на сезона. Имаше притеснения, дали той би могъл да играе рамо до рамо с Къри. Всички притеснения обаче отидоха в небитието, след като двамата върнаха шампионския трофей в Голдън Стейт. Година след като „воините“ го загубиха срещу Кливланд Кавалиърс на ЛеБрон Джеймс.

През тази година отново Кливланд и ЛеБрон бяха последното препятствие във финала. Развръзката обаче бе щастлива. Вдъхновени от фантастичния Кевин Дюрант, Голдън Стейт доминираха във финалната серия и станаха шампиони на НБА за пети път в историята си. Още в първия мач от финалната серия KD блесна с 38 точки, 8 борби и 8 асистенции. Великолепната му игра продължи и в следващите два двубоя, след които Голдън Стейт бързо дръпна с 3-0 на Кливланд в серията. В третия мач Дюрант вкара 31 точки, включително и тройката, дала преднина на „воините“ 45.3 секунди преди края. В петия и последен мач от сериите, Дюрант отново бе на висота, бележейки 39 точки и добавяйки към актива си 7 борби и 5 асистенции.

В момента той е свободен агент, но се очаква лекото крило отново да подпише с Голдън Стейт Уориърс и да продължи кариерата си при шампионите.

Скоро след триумфа му в НБА, Nike пусна и документалната лента Still KD: Through the Noise. Филмът е с дължина от точно 35 минути, което не е случайно. Дюрант играе с номер 35. В продукцията се проследява пътя на Кевин Дюрант до шампион на НБА и MVP на финалната серия. Ще видим коментари от бивши треньори на крилото и негови приятели. Участие във филма взима и истинският MVP на неговия живот – майка му Уонда Дюрант. Режисьор на филма е Брандън Лопър.

Вижте го:

Константин Симидчийски

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

Leave a Response