По стъпките на татко! Синът на Кристиано показа какво умее (ВИДЕО)

Синът на Кристиано Роналдо блесна със страхотен гол от пряк свободен удар

По една или друга причина, наследниците на великите футболисти рядко успяват дори да се доближат до класата или уменията на своите татковци. Не сме сигурни каква е конкретната причина за това, но да кажем, че очакванията към тях често са твърде високи. В крайна сметка, още от първите стъпки на тези момчета във футбола, неизбежно във всеки един момент те ще бъдат сравнявани със своите знаменити бащи. А дори и талантът несъмнено да е налице, често подобна тежест върху раменете се оказва твърде сериозна.

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е несъмнено един от най-добрите футболисти в света. А и в историята изобщо. Португалецът е четирикратен носител на Златната топка, като нищо чудно той да спечели и за пети път най-ценното индивидуално отличие в света на футбола.

В личния си живот Роналдо е баща на едно момче – Кристиано-младши. Неговият наследник вече се е устремил по стъпките на татко си, тренирайки футбол повече от сериозно.

А какво умее Кристиано-младши, показа и самият Роналдо в социалните мрежи.

Нападателят на Реал Мадрид публикува в Instagram кратко видео, на което се вижда как Кристиано-младши бележи попадение по време на участието си в двубой от своята детска лига. Получавайки възможността да изпълни пряк свободен удар, наследникът на Роналдо заема обичайната за баща си поза при изпълнение на статично положение, засилва се и не оставя шансове на противниковия вратар, вкарвайки топката във вратата.

„Толкова съм горд с моя малък човек. Какъв гол само!“, написа Кристиано в Instagram.

so proud of my little man❤️what a goal👌👀⚽️siii

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Имайки предвид, че и голямата звезда на Барселона Лионел Меси има не едно, а цели две малки момчета, то кой знае – може би голямото съперничество „Меси – Роналдо“ ще бъде съхранено и в бъдеще?

Константин Симидчийски

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

Leave a Response