10 идеи за страхотно смути, което да добавите към диетата си

Блаженството, наречено смути, е едно прекрасно допълнение към хранителния режим на всички трениращи

Ако случайно сте се захванали сериозно с това да тренирате и да навлезете във възможно най-оптимална физическа форма, би трябвало да знаете, че правилното и добро хранене е също толкова важно, колкото и усилените тренировки в залата.

Някои дори смятат, че важността на правилното хранене, подходящо за целите ви в конкретния момент, е даже по-решаващо от това, което правите в залата. Е, ние бихме казали, че трябва да бъдете безупречни и в двата аспекта, ако искате да видите възможно най-добри резултати от усилията си.

Смутитата са нещо, което надали има човек, който да не обича. Те могат да бъдат не само изключително вкусни, но и много полезни. А и честно казано, не са чак толкова сложни за приготвяне.

Предлагаме ви някои отлични предложения за домашни смутита, които можете да си приготвите още днес. Единствено се нуждаете от добър блендер и нужните съставки, за да се порадвате на малко „смути магия“.

Смути „Тропическа мечта”

  • 1 чаша нарязан ананас
  • ½ чаша грозде
  • ½ чаша манго
  • ½ чаша спанак
  • + ½ чаша кокосова вода
  • + ½ чаша кокосово мляко

Останалите от подбраните чудесни смути рецепти, с които да подобрите диетата си, можете да видите в материала, който са изготвили за вас от iHealth.bg.

Екип iSports.bg

Екип iSports.bg

Спортът е здраве, страст и начин на живот. Спортът е това, което ни мотивира да бъдем по-добри, да гоним успехи и да не се отказваме. Ще ви запознаваме с най-добрите в бранша. И ще взимаме пример от всички тях. Ние сме iSports.

Leave a Response