Джорджина Родригес: новата тръпка на Кристиано Роналдо

Джорджина Родригес е жената, която успя да си спечели любовта на Кристиано Роналдо

След като дълго време имаше връзка с руския топмодел Ирина Шейк, която обаче се разпадна не толкова отдавна, суперзвездата на Реал Мадрид и кавалер на „Златната топка“ Кристиано Роналдо си има нова любовна тръпка. А нейното име е Джорджина Родригес.

Красавицата е само 21-годишна, като тя расте в Хака – град, разположен в североизточна Испания и е част от провинция Хуеска, близо до Пиринеите.

По всичко изглежда, че португалският голмайстор е сериозен по отношение на Джорджина, имайки предвид, че тя го придружаваше при получаване на наградата на ФИФА за футболист №1 на 2016 година. А не е тайна, че Кристиано никога не разкрива официално гаджетата си, освен ако не счита връзката си за сериозна.

Съвсем наскоро в пресата дори се появиха слухове, че е твърде възможно Кристиано да предложи брак на Джорджина, а основна причина за това е майка му. Смята се, че тя е останала очарована от младата испанка и е дала одобрението си синът й да се обвърже законно с нея. Това обаче би било донякъде изненадващ ход от страна на Роналдо, имайки предвид, че той и Джорджина се срещат съвсем отскоро.

G☀️☀️D M 👸🏻R N 🌷 N G #GioTime

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Преди да започне да излиза с един от най-добрите футболисти на планетата, Джорджина Родригес е съвсем нормално момиче, работещо в един от магазините на Gucci в испанската столица Мадрид. Предполага се, че красивата брюнетка е привлякла вниманието на Роналдо по време на събитие на Dolce & Gabbana в Мадрид. А от тук нататък, за португалския национал не е било никак трудно да си уреди среща с красавицата.

El último en soñar que apague la luna 🌒🌓🌑 Carpe diem. Buenas noches – Buenos días #🕷🕷🕷🕷🕷

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Джорджина не пропуска мачовете на Реал Мадрид на „Сантяго Бернабеу“, като често тя е в компанията на малкото момче на португалеца. А предполагаме, че за да получи любовта на Кристиано, тя трябва да получи и любовта на неговия първороден син.

…Amante de una sonrisa y de las miradas sin explicación… 💌🔄 #QueMeGusta #unrayodesol G o o d n I g h t ☪

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Екип iSports.bg

Екип iSports.bg

Спортът е здраве, страст и начин на живот. Спортът е това, което ни мотивира да бъдем по-добри, да гоним успехи и да не се отказваме. Ще ви запознаваме с най-добрите в бранша. И ще взимаме пример от всички тях. Ние сме iSports.

Leave a Response