От тази година се въвежда нов подход в работата със „Златните” ни момичета

художествена гимнастика

В художествената гимнастика през последните години все повече се забелязват елементи от танците, а атрактивната визия допълва доброто представяне на “ Златните“ ни момичета. Ето защо Федерацията по художествена гимнастика започва промени в тази насока с новия олимпийски период.

За танцувалните умения на гимнастичките ще се грижат професионални преподаватели по танци, а за визията им – гримьори и стилисти. Промените се правят и защото има нов параграф при образуването на оценките на състезателките и той е за артистичност.

 

"Златните" ни момичета

 

Елица Павликенова и Маргарита Будинова, които работиха със „златните момичета” по време на бенефиса, бяха забелязани от председателя на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева. Тя привлече Елица за помощник треньор хореограф, а Маргарита – за работа по визията. С момичетата ще има отделни занимания по грим, прическа и стайлинг на триката. За прическите ще помага Неви Митева.

Освен практически занимания, се предвиждат и специално организирани лекции по прическа и грим за гимнастичките.

Целта на всичко това е визията на момичетата да достигне до тяхното професионално спортно ниво, за да блестят във всички отношения.

 

 

Снимки: БГНЕС

Екип iSports.bg

Екип iSports.bg

Спортът е здраве, страст и начин на живот. Спортът е това, което ни мотивира да бъдем по-добри, да гоним успехи и да не се отказваме. Ще ви запознаваме с най-добрите в бранша. И ще взимаме пример от всички тях. Ние сме iSports.

Leave a Response