Цвети Стоянова навръх Коледа: Простете ми!

Грацията Цветелина Стоянова използва коледните празници, за да поиска прошка от българския народ

Едно от златните момичета на България Цветелина Стоянова поиска прошка от българския народ. Цвети го стори навръх Коледа, използвайки за целта социалната мрежа Instagram.

Както е известно, на 14 юни Цвети Стоянова шокира всички нас, след като най-неочаквано направи опит за самоубийство. И до днес мотивите на грацията остават неясни, но се предполага, че става дума за тежък психически срив, в следствие на силно натоварване, който тя е преживяла. Тогава Цвети скочи от шести етаж на блока в квартал „Надежда“, в който живее баба й, като единствено страхотната работа на лекарите в „Пирогов“ й позволи не само да оцелее, но и отново да се изправи на крака.

До днес Цвети Стоянова не говореше за инцидента, избягвайки интервюта и медийни изяви. Сега обаче, вече и с нова визия и изрусена коса, красавицата публикува пост в социалната мрежа Instagram, в който написа следното:

“И тъй като Коледа е времето, когато сме най-искрени, истински и откровени искам да използвам момента да благодаря на всеки един от вас, който беше до мен, когато бях тъжна, щастлива, недостатъчно добра, че не се отказахте от мен, когато съвсем не заслужавах да бъда обичана. Благодаря на Господ, че съм жива! Благодаря на докторите от „Пирогов“, че ми подариха най-скъпия подарък, живота!

Благодаря на семейството и приятелите ми, които всеки ден бяха неотлъчно до мен! Простете ми, защото съм човек и понякога греша! Защото най-голямото богатство са не парите, колите, дрехите и вещите, а хората, които те обичат такъв какъвто си! Благодаря на всеки един от вас, че го имам в живота си! За мен най-голямото щастие е вие да бъдете щастливи! Обичам ви!“

Екип iSports.bg

Екип iSports.bg

Спортът е здраве, страст и начин на живот. Спортът е това, което ни мотивира да бъдем по-добри, да гоним успехи и да не се отказваме. Ще ви запознаваме с най-добрите в бранша. И ще взимаме пример от всички тях. Ние сме iSports.

Leave a Response