Най-лошият пропуск в историята на футбола?

Ако това не е най-големия пропуск, който сте виждали досега, със сигурност е сред най-големите!

Виждали сме какви ли не пропуски във футбола, но това, което се случи в четвърта дивизия на Сърбия, просто ни остави безмълвни.

Разбираме, че когато говорим за първенство от такъв нисък ранг, то няма как и нивото на самите играчи да е особено високо. И това е напълно нормално. Няма как да се сърдим на тези момчета, които очевидно не са най-добрите футболисти на света.

Някои неща обаче са непростими. Като например това, което този играч в Сърбия стори. Пред напълно празна врата.

Въпросният футболист подминава вратаря и защитника на противниковия отбор, озовавайки се напълно сам пред опразнената врата пред себе си. Всичко, което той трябва да направи, е просто да чукне топката в мрежата. Нещо, което, в такава ситуация, дори и малко дете би могъл да стори.

Какво се случва обаче? По някакъв начин, който ние наистина не можем да разберем, въпросният играч праща топката над напречната греда на вратата! Дори не можем да разберем, как това е възможно, с оглед на ситуацията, но явно е!

Вижте сами въпросната ситуация и ви уверяваме, че ще се хванете за главите. Такова нещо не се вижда всеки ден!

Екип iSports.bg

Екип iSports.bg

Спортът е здраве, страст и начин на живот. Спортът е това, което ни мотивира да бъдем по-добри, да гоним успехи и да не се отказваме. Ще ви запознаваме с най-добрите в бранша. И ще взимаме пример от всички тях. Ние сме iSports.

Leave a Response