Юсейн Болт е по-бърз и от автобус

Юсейн Болт е по-бърз и от автобус
В Буенос Айрес, решили да опитат да определят кой е по-бърз – човекът или машината. Странното „изследване” не било подкрепено от никой освен от шесткратния  олимпийски шампион, ямайския спринтьор Юсейн Болт. И той просто започнал състезание на 100 метра с обикновен автобус.

Тази надпревара не изискала много усилия от страна на спортиста. Още в първите няколко метра Болт реализирал сериозна преднина, че даже започнал да се бави, почти „ходейки”. На финала се ръкувал с водача на автобуса и дълго позирал за фотографите.
 

Снимка: pixabay.com

Силвия Чалъкова

Силвия Чалъкова

Силвия Чалъкова е автор с дългогодишен опит в сферата на медиите. Била е част от множество качествени медийни проекти, включително главен редактор на първото български БИО списание „Be Fit“, както и редактор в списание „Кенгуру“, телевизия „Здраве“, където е и сценарист и водещ. Работила е и в сферата на връзките с обществеността като PR и комуникатор. Завършила е магистърската програма „Литературата – творческо писане” в Сoфийски университет ”Св. Климент Охридски” и през 2016 г. издава своята първа книга романът „Пролуката“.

Leave a Response